Pomlađivanje prirodnim metodama

Ideja da se u estetskoj medicini koriste metode koje na neprirodan način daju mlađi izgled stvar je prošlosti. Velik medicinski napredak, ali i svjetski trendovi, teže ka prirodnoj ljepoti. Svatko od nas, bio to muškarac ili žena, želi ostati mladolik, što je duže moguće.

Iskoristite posebnu pogodnost! Dva tretmana pomlađivanja za cijenu jednog do kraja rujna. Kontaktirajte nas za više informacija i naRUDŽbe.

To je pravi zadatak takozvane regenerativne medicine u kojoj koristimo samo prirodne sastojke već prisutne u našem organizmu i apliciramo ih na željena mjesta. Rezultati su vidljivi vrlo brzo, daju vam prirodan sjaj i mladolik izgled te vraćaju samopouzdanje na najbolji mogući način.

Koje regenerativne metode koristimo?

Autologna kondicionirana plazma (poznata i kao PRP)

Ovom metodom pomlađivanja i regeneracije tkiva možemo vratiti mladolik izgled na gotovo svim regijama tijela. S kojim god dijelom tijela da niste zadovoljni, ovom metodom možemo potaknuti tijelo na regeneraciju i pomlađivanje. Dobiva se iz vaše vlastite krvi posebnom metodom, potpuno je sigurna i efekat je dugoročan.

Više o metodi pročitajte ovdje.

Kolagen

Kolagen je nevjerojatan sastojak naše kože koji joj daje punoću, elastičnost, i mladolikost. Kako se s godinama smanjuje količina kolagena u našem organizmu, tako se i javljaju znaci starenja. Vraćanjem prirodnog kolagena u vidu injekcija, željenim regijama vraćamo upravo taj sastojak mladosti.

Više o metodi pročitajte ovdje.

 

Hijaluronska kiselina (najčešće poznata i kao fileri)

Hijaluronska kiselina je zapravo spoj koji ima prirodno svojstvo da zadržava vodu. Ta osobina nam omogućuje da iskoristimo ovu prirodnu kiselinu, aplicirajući je na željeno mjesto, čime potičemo punoću kože na primijenjenim mjestima, bez ikakvih neželjenih posljedica.
Ovom metodom trenutačno zaglađujemo bore, ispravljamo nepravilnosti na licu i činimo vas mlađim.

Više o hijaluronskoj kiselini pročitajte ovdje.

 

Naš stručan tim estetskih kirurga stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Radujemo se vašem dolasku. Vaša Poliklinika Ribnjak!

Leave a reply