Prekrasne ruke u samo nekoliko dolazaka… Bez kirurškog zahvata

Viseća koža

Viseća koža na nadlakticama toliko je omražena da je dobila naziv „šišmiševa krila“ i predstavlja jedan od glavnih izvora nezadovoljstva izgledom tijela. Kao dio prirodnog procesa starenja kože i tkiva počinje se javljati već nakon 30. godine života, i to posebno kod žena, zbog djelovanja hormona.

Do pojave „zastavica“ na nadlakticama dolazi uslijed nakupljanja masnoće, što ne mora nužno biti popraćeno značajnijim rastom težine. Na tom su dijelu ženskog tijela, naime, koža, mišići i vezivno tkivo vrlo nježni, „spužvastiji“ i stoga posebno skloni prikupljanju masnoće.

U navedenoj regiji nalazi se mišić triceps brachii. Koža iznad tog mišića često biva opuštena sa protokom vremena. To znači da je samostalno vrlo teško riješiti se ove promjene, čak i sa vrlo intenzivnim, upornim i dugotrajnim vježbama namijenjenima baš za taj dio tijela, uz prehranu koja pomaže sagorjevanju masnoća.

Jednom kada se pojave, bez vježbanja, a uslijed daljnjeg starenja kože i tkiva, „zastavice“ postaju sve mlohavije i sve opuštenije.

Ukoliko Vam se to rješenje čini predugim, uz nesiguran rezultat te utrošeno vrijeme koje zasigurno možete utrošiti i na nešto važnije u Vašem životu, Poliklinika Ribnjak vam predstavlja efikasnu NEKIRURŠKU metodu estetizacije ove vidljive regije tijela.

Uz ciljano jačanje mišića nadlaktice specijalnim uređajem Amplitrain, možemo vam ponuditi injektibilni tretman Aqualyx, kako bi u najkraćem mogućem roku Vaše ruke poprimile mladenački izgled.

Vaša Poliklinika Ribnjak

Leave a reply