Klasik dermalnih filera

Što je Juvéderm?

Juvéderm proizvodi predstavljaju cijelu lepezu vodećih dermalnih filera namijenjenih estetskim tretmanima, a temeljenih na hijaluronskoj kiselini, prirodnoj molekuli koja se pojavljuje u ljudskom organizmu. Proizvodi ovog renomiranog proizvođača, kompanije Allergan, jedne od vodećih kompanija u svijetu u područje estetike tijela su potpuno biokompatibilni. Allergan je također proizveo i poznati Botox Cosmetic.

Juvéderm dolazi u vidu injektibilnog gela koji se nekirurški aplicira u željene dijelove lica, za korekcije linija i nabora te manjih kožnih nepravilnosti. Također, često se koristi za vraćanje volumena usana, pri čemu one ostaju meke i prirodnog oblika. Treba napomenuti da osim tretmana lica, ovaj vrhunski proizvod često se koristi i za pomlađivanje kože ruku, te korekcije manjih nepravilnosti kože tijela.

Kako se koristi?

Juvéderm u svom asortimanu nudi izbor nekoliko gelova različite viskoznosti, koji omogućavaju odabir proizvoda koji najviše odgovara Vašim potrebama. Kako starimo, volumen lica se prirodno smanjuje što uzrokuje obješenost kože i pojave bora. Ravnoteža prilikom tretmana postiže se doziranim dodavanjem količine gela dovoljne za uglađivanje bora, kako bi se izbjegao neprirodan izgled.

Fokus prilikom tretmana mora biti 3D struktura lica, a ne samo poravnanje bora ili dodavanje volumena. Svjež i prirodan izgled nakon primjene Juvederm hijaluronske kiseline odmah je uočljiv i dugotrajan, zahvaljujući posebnoj VYCROSS® tehnologiji izrade ovih preparata.

ASORTIMAN JUVÉDERM PROIZVODA

JUVÉDERM® VOLIFT® – ovaj jedinstveni filer iz ponude karakterističan je po svom lifting efektu, odnosno podizanju spuštenih dijelova lica sa maksimalnom učinkovitošću. Vrlo često ga koristimo i za augmentaciju usnica, jer su rezultati dugotrajni.

JUVÉDERM® VOLBELLA® – specifičan preparat hijaluronske kiseline, poznat po svojoj mekanoj konzistenciji što omogućuje korekciju osjetljivih regija lica. Jedna od takvih je područje podočnjaka, ali i područje oko usana te same usnice, kojima trenutno vraća sjaj i volumen!

JUVÉDERM® VOLUMA® – kao što i samo ime ukazuje, Voluma je preparat koji zahvaljujući svojoj specifičnoj strukturi već sa malim količinama vraća prirodan i mladenački izgled vašem licu. Idealan je za korekciju obraza, jagodične regije, brade i sl.

JUVÉDERM® ULTRA Smile – jedini filer koji dolazi u pakiranju od 0,55 ml. Proizvod je duže vrijeme prisutan na tržištu i predstavlja standard estetskih tretmana kod povećanja usnica te ublažavanja manjih bora iznad usnice.

Dodatak lidokaina u svim JUVÉDERM® proizvodima omogućuje maksimalno smanjenje boli za vrijeme i nakon tretmana.

DUGOTRAJNOST REZULTATA: Juvéderm dermalni fileri u idealnim uvjetima ostaju postojani i više od 12 mjeseci nakon aplikacije.

Tijek Juvéderm tretmana

Prilikom Vašeg dolaska na ugovoreni termin u Poliklinici Ribnjak, naš će kirurg sukladno Vašim željama odrediti tip proizvoda koji Vam najviše odgovara.

Pristupamo aplikaciji Juvéderm proizvoda, koristeći milimetarski velike, atraumatske iglice za vraćanje volumena i zaglađivanje finih linija, bora i nabora. Poslije injekcije, tretirane je površine potrebno lagano masirati kako bismo izbjegli pojavu „kvrgica“. Ukoliko postoji manja modrica, stavit ćemo led na navedeno područje.

Postupak tretmana punilom je brz i jednostavan, općenito traje od 15-60 minuta (ovisno o područjima koje tretiramo). 24 sata nakon tretmana potrebno je suzdržati se od nanošenja šminke na tretirano područje.

Kirurg će vam nakon prve aplikacije hijaluronske kisline Juvéderm preporučiti kontrolni pregled kroz 7 dana.

Napomenimo, za potpunu rejuvenaciju vašeg lica, potpuni sklad i mladenački izgled, uputno je preparate hijaluronske kiseline kombinirati sa primjenom autologne kondicionirane plazme, kako bi regeneracija Vaše kože u potpunosti došla do izražaja.

Rezultati tretmana

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu

Poliklinika Ribnjak od svojih početaka na prvo mjesto stavlja brigu za svoje klijente. Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje kako bi vam pružili najviše standarde usluga.

Kontiunirano usavršavanje i proširenje usluga omogućuje širok spektar vrhunskih usluga na jednome mjestu.

Kontaktirajte nas putem email obrasca