BOTOX®

TRENUTNO UKLANJANJE BORA

Standard u estetskoj medicini već preko 15 godina. Ovaj proizvod provjeren je i siguran u rukama naših estetskih kirurga. Pojavljivanje bora uobičajeno je i neizbježno, a današnji tempo života, stres, pušenje, pretjerano izlaganje UV zrakama, kao i nepravilna ishrana uvelike pomažu njihovoj preuranjenoj pojavi. Botox je prirodni pročišćeni protein koji stručno apliciran u mišiće lica izvrsno djeluje na bore nastale kontrakcijom mišića, one između i oko očiju, usta i nosa te na horizontalne bore na čelu. Tretman je siguran i bezbolan, a sam postupak traje 15-tak minuta.

Primjena BOTOX-a

Pojavljivanje bora uobičajeno je i neizbježno, a današnji tempo života, stres, pušenje, pretjerano izlaganje UV zrakama, kao i nepravilna ishrana uvelike pomažu njihovoj preuranjenoj pojavi. Botox je prirodni pročišćeni protein koji stručno apliciran u mišiće lica zaustavlja stvaranje bora. Izvrsno djeluje na bore nastale kontrakcijom mišića, one između i oko očiju, usta i nosa te na horizontalne bore na čelu. Tretman je siguran i bezbolan, a sam postupak traje 15-tak minuta. Prvi učinci su vidljivi nakon 3-5 dana, kada botox zahvati ciljani mišić. Tada bore nestaju potpuno ili se smanje barem za 70 posto, a učinci traju 3 do 4 mjeseca.

Poznavanje anatomije određenog područja tijela neizostavno je prilikom primjene Botoxa. Botox se uspješno koristi i kod stanja pretjeranog znojenja, tzv. hiperhidracije, gdje se aplicira u područje pazuha posebnom tehnikom. Saznajte više o navedenom tretmanu ovdje.

Poznata je njegova primjena i u tretiranju jakih glavobolja, otpornih na medikamentnu terapiju.

Rezultati tretmana

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu

Poliklinika Ribnjak od svojih početaka na prvo mjesto stavlja brigu za svoje klijente. Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje kako bi vam pružili najviše standarde usluga.

Kontiunirano usavršavanje i proširenje usluga omogućuje širok spektar vrhunskih usluga na jednome mjestu.

Kontaktirajte nas putem email obrasca