KOREKCIJA BRADE

Estetska korekcija brade za bolji prvi dojam

Težnja za savršenim licem prisutna je od pamtivijeka!

Dio našeg lica koji uvelike određuje sklad svakako je brada. Njen izgled može biti proporcionalan u odnosu na srednji i gornji dio lica, ali isto tako, ponekad je prisutan nesklad zbog promjene oblika i veličine brade!
Uvučena ili neizražajna brada postala je nešto čega se velik broj žena i muškaraca želi riješiti. To je moguće korigirati vrlo uspješno, na nekoliko načina i time naglasiti donju vilicu.

METODE

Operativne metode

Ovaj se problem lako rješava operativnim zahvatom, bilo kroz korištenje implantata ili samo transferom vlastitog masnog tkiva. Postoje, naime, silikonski implantati za bradu, koji posebice kod mladih osoba daju najbolje rezultate. Zahvaljujući minimalnom pristupu lako se fiksiraju i oblikuju, a postoperativni tijek je bez značajnijih bolova.

Neoperativne metode

No, postoje i neoperativne metode povećanja brade visoko kvalitetnim dermalnim punilima (fileri), koji su nam danas na raspolaganju. Bilo da se radi o preparatima hijaluronske kiseline­­­­, ili o trajnim punilima, broj pacijenata koji zahtijevaju ovu metodu izrazito je u porastu.

Hijaluronska kiselina trenutno povećava volumen brade, potpuno je prirodna i nije štetna, no rezultati su trajanja 6 do 8 mjeseci.

Ukoliko koristimo trajniji preparat – Aquamid – početni učinak je manji volumen, obzirom da se ne radi o hijaluronskoj kiselini, no nakon nekoliko aplikacija krajnji rezultat je odličan! Prednost ovog načina korekcije je dugotrajnost! Obzirom da se radi o poliakrilamid gelu, rezultat je – trajan!

POPULARNOST

Danas je estetski zahvat povećanja brade i kod žena i kod muškaraca postao popularniji i od povećanja grudi ili liposukcije. Kod osoba mlađe dobi, želja za promjenom izgleda podrazumijeva dodavanje definicije bradi. Kako starimo, gubi se elastičnosti kože pa izgled „obješene kože na bradi“ zahtijeva estetizaciju!

Najtraženiji oblici brade oni su slavnih zvijezda, no potrebno je biti realan u očekivanjima, jer Vaš genetski materijal je zadan. Uz stručni rad specijalista Poliklinike, moguće je uvelike postići sklad Vašeg lica, uzimajući u obzir da smo svi jedinke za sebe! Mala ili uvučena brada postaruje naše lice, čini nas nesretnima i smanjuje nam samopouzdanje. Kod muškaraca, dodatnu promjenu izgleda unosi i rast same brade, bilo da se brijanje odvija nakon par dana ili u dužem periodu. Težnja ovom simbolu snage, uspjeha i ljepote, potpuno je opravdana.

Poliklinika Ribnjak jedinstveno je mjesto koje Vam to i omogućuje. Za cjelokupan spektakularan izgled Vašeg lica tu je i jedan od najčešćih estetskih zahvata – korekcija nosa, odnosno rinoplastika, kao i korekcije očnih vjeđa, primjena botoxa i sl.

Naše ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite.

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu

Poliklinika Ribnjak od svojih početaka na prvo mjesto stavlja brigu za svoje klijente. Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje kako bi vam pružili najviše standarde usluga.

Kontiunirano usavršavanje i proširenje usluga omogućuje širok spektar vrhunskih usluga na jednome mjestu.

Kontaktirajte nas putem email obrasca