LIPOPLASTIKA

OBLIKOVANJE TIJELA

Oblikovanje nadlaktica, koljena, gležnjeva

Višak masnoće u područjima nadlaktice, koljena, gležnjeva i drugih regija nije rijetkost. Čak i uz tjelovježbu i pravilnu ishranu, ponekad je teško riješiti se masnih naslaga svim željenim mjestima.

U Poliklinici Ribnjak imamo rješenje za to!

Rješite se „kvrgavih“ koljena ili gležnjeva, oblikujte ruke, uklonite podbradak. Oblikovanje tijela nije samo područje tjelovježbe i nutricionizma, već i medicine. Tu nam posebice rješenje može ponuditi estetska medicina koja je značajno uznapredovala zadnjih godina.

Uklanjanje viška masnoće

Naš tim estetskih stručnjaka barata znanjem i metodama za uklanjanje viška masnih naslaga.

Ističe se radiofrekventna liposukcija. Ova metoda liposukcije minimalno je invazivna, pri čemu se vrlo uskim kanilama kroz milimetarske incizijame ulazi u željena područja, te se izuzima višak masnog tkiva. Učinak je vidljiv odmah, a oporavak je izuzetno kratak. Modrice i crvenilo tkiva je minimalno i brzo se povlači.

Što je još bolje, efekat ovakve metode liposukcije s vremenom se poboljšava, zbog samog lipolitičkog efekta koji postiže maksimalan učinak kroz nekoliko tjedana.

Radiofrekventna liposukcija može se koristiti na područjima kao što su:

  • Nadlaktice
  • Koljena
  • Gležnjevi
  • Trbuh
  • Vrat
  • i drugo.

Liposukcija Koljena

Koljena ljudi smatraju najmanje dragim dijelovima tijela. No, lijepo oblikovana koljena mogu biti stvar ljepote, dajući Vašim nogama izgled dužine. Vrlo često se na ovim dijelovima tijela stvaraju masni jastučići koji se formiraju oko patele. Mogu se razviti zbog genetskih uvjeta, prekomjerne težine ili kod hormonalnih promjena kod žena nakon poroda i slično.

Liposukcija (još zvana i lipoplastika) može vrlo lako i efektivno ukloniti ove nakupine masnoće, poboljšavajući izgled nogu i ističući konture Vaših koljena.

Ukoliko želite ljepša koljena, a unatoč zdravoj ishrani i tjelovježbi ne uspijevate riješiti se ovih masnih naslaga, liposukcija koljena može biti opcija za Vas.

Liposukcija Gležnjeva

Kad govorimo o neželjenim masnim naslagama, listovi i gležnjevi su mjesta na kojima se masne naslage nemilice nakupljaju. Masnoće u području gležnjeva prvenstveno se stvaraju iz genetskih razloga.

Liposukcija ovih regija omogućit će Vam postizanje ugodnih rezultata, vraćajući proporcije Vašim nogama.

Liposukcijom gležnjeva i listova naši kirurzi osiguravaju povratak prirodnog izgleda Vaših nogu.

Liposukcija nadlaktica

Pri postizanje savršene figure, lijepe i tanke ruke primarni su fokus mnogih žena. Starenjem i povećanjem tjelesne mase masnoća akumulira i na rukama, a tjelovježba i pravilna ishrana često ih ne mogu ukloniti.

Oblikovanje nadlaktica liposukcijom metoda je kojom se lako ove masnoće mogu ukloniti. Naš tim estetskih kirurga će osigurati uravnotežen izgled Vaših ruku i vraćanje proporcija tijelu.

Rezultati lipoplastike

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu

Poliklinika Ribnjak od svojih početaka na prvo mjesto stavlja brigu za svoje klijente. Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje kako bi vam pružili najviše standarde usluga.

Kontiunirano usavršavanje i proširenje usluga omogućuje širok spektar vrhunskih usluga na jednome mjestu.

Kontaktirajte nas putem email obrasca