O nama

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu i zdravlje

Poliklinika Ribnjak svoja vrata prvi je put otvorila prije više od 15 godina. U samim počecima ideja iza ove ustanove je bila jasna: Ponuditi estetske i zdravstvene usluge potrebne svima nama, na jednome mjestu. Od tuda i naš slogan: “Zdravlje i ljepota – zajedno”. Tijekom godina, Poliklinika Ribnjak je evoluirala u jednu od najpoznatijih klinika u Hrvatskoj.

Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje u vaše susjedstvo. Svaki dan radimo zajedno s vama na poboljšanju vašeg izgleda i zdravlja. Aktivno slušamo vaše želje te donosimo i unaprjeđujemo usluge kako biste od njih imali najviše koristi. Svakodnevnim radom i kontinuiranom edukacijom proširujemo spektar usluga koje nudimo i usavršavamo postojeće.

Individualan pristup jedna je od odrednica našeg poslovanja. Svakoj klijentici i klijentu pristupamo osobno, razgovaramo s vama i odgovaramo na vaše želje kroz našu stručnost i uslužnost.

Radujemo se što smo već toliko godina u mogućnosti služiti vašoj ljepoti i zdravlju, i nadamo se da ćemo provesti još mnogo godina radeći to što volimo, a u isto vrijeme pomažući svima vama.

Vaša Poliklinika Ribnjak

Poliklinika Ribnjak kroz godine