Radiofrekventno uklanjanje madeža

Imate li neugledan madež na neprikladnom mjestu, ili Vam se čini sumnjiv? Vrijeme je da ga uklonite. Klasična kirurška metoda uklanjanja madeža provjerena je metoda koja se desetljećima provodi, no ima i svoje nedostatke, kao što je mogućnost pojave manjeg ožiljka.

Napredak medicinske tehnologije omogućio nam je korištenje novih rješenja za uklanjanje madeža. Radiofrekvencijska metoda uklanja madež bez klasičnog „reza“ pri čemu nema ožiljka.

Radiofrekventnom metodom možemo ukloniti madeže ili druge neugledne kožne promjene, u kratkom roku, ambulantno i vrlo precizno.

Radi se zapravo o korištenju male elektrode koja prenosi specifičnu valnu duljinu energije koja izuzetno precizno stvara rez, koagulira okolno tkivo i sprječava krvarenje.

Ova tehnologija omogućuje primjenu i u drugim poljima estetske kirurgije, posebice kod operacije nosa i uški.

Kako radiofrekventna metoda funkcionira?

Korištenjem visokofrekventnih radio valova, stvara se vrlo precizan kirurški rez. Predvidljiva funkcija ovog uređaja omogućuje minimalan rez i brzo cijeljenje, što ima brojne prednosti u odnosu na klasičnu metodu.

Po čemu se RF operacija razlikuje od klasične kirurgije?

Budući da radiofrekvencija koristi radio valove umjesto noža, može se napraviti vrlo fini, precizni rez. Pogođene su samo stanice tkiva koje se nalaze uz žičanu elektrodu pri čemu se tkivo ne pritišće, kao kod korištenja skalpela.

Skalpeli ili škare gnječe tkivo, dok radio valovi zgrušavaju krvne žile, dok u isto vrijeme prave sitne posjekotine. To rezultira minimalnim krvarenjem, modricama i oteklinom.

Tijek zahvata

Ovaj zahvat radi se ambulantno. Koristimo lokalni anestetik ili anestetsku kremu, a za pojedine zahvate je dovoljno svega nekoliko minuta. Rezultati su izvrsni i dosljedni, s minimalnim modricama, oteklinama, peckanjem ili drugim komplikacijama. Nježan je i učinkovit. Vrijeme oporavka je minimalno.

Jesam li kandidat za radiofrekvenciju?

Ako imate madeže ili druge povišene kožne lezije koje želite ukloniti, možete to odraditi radiofrekvencijom. Kontraindikacije za ovu metodu su rijetke.

Obratite se našem stručnom osoblju sa svim pitanjima o ovoj metodi i naručite se već danas za uklanjanje madeža!

Vaša Poliklinika Ribnjak.

Preko 15 godina brinemo za vašu ljepotu

Poliklinika Ribnjak od svojih početaka na prvo mjesto stavlja brigu za svoje klijente. Naši djelatnici, redom vrhunski, svjetski priznati specijalisti u svojim područjima, unaprjeđuju svoja znanja i donose najnovije svjetske spoznaje kako bi vam pružili najviše standarde usluga.

Kontiunirano usavršavanje i proširenje usluga omogućuje širok spektar vrhunskih usluga na jednome mjestu.

Kontaktirajte nas putem email obrasca